Voorwaarden

  • Als u een bestelling voor een bestaand arrangement plaatst, krijgt u per e-mail de koorpartituur, een volledige partituur voor de dirigent en, indien gewenst, een losse pianopartij voor de pianist als pdf- bestand toegestuurd (acrobat reader versie 4 of hoger nodig). U kunt het materiaal uitprinten en vervolgens kopiĆ«ren voor de koorleden zo vaak als nodig is, op voorwaarde dat het materiaal alleen binnen uw eigen koor gebruikt wordt. Dit is een kwestie van goed vertrouwen.
  • Mijn uitvoeringsrechten als arrangeur zijn daarmee afgekocht, maar let op: het koor blijft verantwoordelijk voor de afdracht van de buma-rechten voor de oorspronkelijke artiest/maker van het nummer; als uw koor lid is van een korenbond (bijv de KBZON) is dit meestal via het lidmaatschap geregeld.
  • Als u met deze voorwaarden akkoord gaat wil ik bij de bestelling graag de gegevens van het koor (naam, adres, naam van de penningmeester of contactpersoon) ivm de facturering. Ik stuur u dan binnen 24 uur het stuk toe.

    Aanvullende voorwaarden bij "Arrangementen op Maat".

  • Indien een arrangement speciaal voor uw koor "op maat" gemaakt wordt, kan de dirigent/muzikaal leider van het koor per e-mail, telefonisch of fax de wensen en grenzen van het koor met Giorgio Productions bespreken voordat met het arrangeren wordt begonnen. Binnen twee weken na levering van de opdracht heeft de muzikaal leider het recht te verzoeken wijzigingen c.q. aanpassingen in het arrangement aan te brengen. Na twee weken wordt de levering als geaccepteerd beschouwd, waarna de factuur verstuurd wordt.
  • Indien uw koor een exclusief arrangement bestelt, verplicht ik mij het stuk niet verder te verkopen. Wel zet ik het op de lijst gemaakte arrangementen, voor promotiedoeleinden (als zgn "portfolio"). Ik blijf ook de eigenaar van het stuk in artistieke zin.
  • Tevens behoud ik mij het recht voor, ooit, indien de gelegenheid zich voordoet, het stuk onder eigen leiding, met een gelegenheidsensemble, uit te voeren.